Všetky kategórie

Domov> Novinky > firemné správy

Séria LED pásikov s vysokým indexom vykresľovania farieb: CRI90 VS CRI80

Čas: 2023-01-05 Počet zobrazení: 74

Vo všeobecnosti sa LED pásiky s vysokým indexom vykresľovania vzťahujú na sériové produkty s indexom podania farieb presahujúcim 90. Index podania farieb možno vo všeobecnosti nazvať CRI, čo je miera presnosti skutočnej farby objektu osvetleného zdrojom svetla. .

Produkty s vysokým CRI možno použiť v značkových predajniach, špičkových hoteloch, kancelárskych budovách, múzeách, umeleckých galériách, nemocniciach a na iných miestach.

Ako si vybrať správne produkty LED pásikov s vysokým CRI?

Čo sa týka nákladov, čím vyššie CRI, tým vyššia cena. Pre väčšinu aplikácií postačuje CR > 80. Pre niektoré scény, ktoré musia spĺňať vysoké požiadavky na reprodukciu farieb, je potrebné použiť LED pásiky s vysokým CRI s CRI 90 alebo dokonca 95.

wps5

Glite Electronics Co., LTD je profesionálny výrobca LED pásikov s viac ako 10-ročnými skúsenosťami v nezávislom výskume a vývoji LED. Máme CCT nastaviteľnú farebnú teplotu, RGBW, konštantný prúd, reguláciu teploty, adresovateľné svetelné pásy s vysokým CRI a ďalšie série produktov. Prešli certifikátmi: ISO9001:2015, ISO14001:2015, OHSAS18001:2007, ETL, CE, ROHS a REACH.

Vitajte vážených zákazníkov z celého sveta, aby ste si objednali naše produkty!

Horúce kategórie